Project Description

Service & Revisie Monteur WKK

Nieuw

Functie omschrijving

We zoeken naar een volwaardig en zelfstandig service en revisie monteur WKK in Zuid Nederland/ Belgie. Men werkt vanuit huis en wordt aangestuurd vanuit de hoofdvestiging. Er is nauw contact met de backoffice en er is voldoende kennis om het werk goed uit te voeren. We vragen een nette collega die met verstand van zaken en intelligentie elk probleem aanpakt en oplost als het zich voordoet.

Functie eisen

  • >2 jaar ervaring;
  • MBO WTB/ MBO Elektro/ MBO Energie/ WKK/ WKC;
  • Kennis en ervaring van gasmotoren, dieselmotoren en of bio-gasmotoren;
  • Ervaring in een van deze motoren: MTU, Jenbacher, M.A.N., Caterpillar, Waukesha en Deutz/MWM.

Bedrijfsprofiel

Sinds 2011 is het bedrijf aanzienlijk gegroeid met meer dan 5 medewerkers in dienst, een eigen bedrijfslocatie en een divers krantenbestand van kwekerijen, zwembaden, zieken huizen, zorginstellingen en hotels. Ze zijn actief in heel Nederland en hebben daarnaast projecten uitgevoerd in Europa, Afrika en Zuid-Amerika.
De merken MTU, Jenbacher, M.A.N., Caterpillar, Waukesha en Deutz/MWM worden ondersteund door dit bedrijf en verrichten daarin service, revisie en onderhoud. Alle kennis is aanwezig voor het oplossen van (complexe) storingen en is er ruime ervaring met alle gangbare besturingen zoals onder andere Comap, Terberg, Master Control en PLC’s. Tevens voert men generatorinspecties, elektrisch onderhoud en oliebemonstering als extra dienst. Als specialist in bio-WKK’s en stortgasmotoren haalt men meer rendement uit de installaties. Kortom een veelzijdige en gezellige organisatie waar men graag langs komt voor een goed advies, nette behandeling en snelle service zonder al te complexe contracten.

Arbeidsvoorwaarden

  • €2200-€3500 Bruto excl toeslagen en overuren;
  • 40 uur per week;
  • flexibel contract /.met uitzicht op vast dienstverband.

Locatie

Zuid Nederland

Publicatiedatum

03.09.2018

Contactpersoon

Francois Roskam
Terug naar overzicht
Solliciteer

“Wij vinden dat iedereen zou moeten overwegen om samen te werken met klanten die ze vertrouwen. Dat levert kwaliteit.”