Over Duckflow

Het is tijd voor een frisse wind door de wereld van werving en selectie. Zonder recruitmenttargets of ongefundeerde aanbevelingen. Duckflow maakt talentvolle mensen zichtbaar door beoordelingen van werkgevers. Op een transparant en eerlijk platform waar je contact kunt opnemen met de referent.

V-formatie

De naam Duckflow is geïnspireerd op de samenwerking van eenden. Die kunnen samen enorme afstanden afleggen. Ze vliegen in V-formatie en maken daardoor optimaal gebruik van elkaars energie. Deze V-formatie is diep verankerd in de visie van Duckflow: Care. Share. Work. Het logo van Duckflow symboliseert de flow die ontstaat tijdens samenwerking. Duckflow is een neutrale plaats waar je mensen aanraadt.

Care.

We zoeken allemaal goede mensen. In de basis vinden we dezelfde aspecten belangrijk aan een werknemer. Over voorkeur voor karakter valt te twisten, maar een goede kandidaat is een goede kandidaat. Elke sollicitatieprocedure kost tijd. Van alle kandidaten die je spreekt, kies je er één uit. Terwijl er soms een paar geschikt zijn. Daarom is er Duckfow! Een platform waar vacatures en referenties samenkomen

Share.

Als werkgever heb je een goed beeld gekregen van iemand waar je mee hebt samengewerkt of die heeft gesolliciteerd voor een bepaalde functie. Deel de indruk die hij of zij heeft achtergelaten en help collega-werkgevers aan de perfecte match.

Work.

Sluit je aan bij Duckflow en vind jouw potentiële kandidaat of droombaan!