Wat levert
Duckflow je op?

Werkgevers staan voor de uitdaging om de herplaatsing van werknemers te garanderen wanneer externe omstandigheden veranderingen in hun personeelsbestand vereisen. Dit kan leiden tot herstructurering, bedrijfssluiting of andere scenario’s waarbij werknemers hun huidige functies verliezen. In dergelijke gevallen zijn werkgevers wettelijk verplicht om inspanningen te leveren om hun werknemers extern te herplaatsen. Duckflow is een krachtig concept dat werkgevers ondersteunt bij het voldoen aan deze inspanningsverplichtingen en biedt aanzienlijke voordelen.

Externe Herplaatsing en Inspanningsverplichting

Externe herplaatsing en inspanningsverplichting vormen een essentieel onderdeel van het zorgen voor het welzijn van werknemers tijdens veranderingen in de organisatie. Dit houdt in dat werkgevers actief moeten zoeken naar nieuwe carrièremogelijkheden buiten hun eigen organisatie voor de getroffen werknemers, en dit is niet alleen een wettelijke vereiste maar ook een uiting van goed werkgeverschap.

De Voordelen van Duckflow voor Werkgevers

  1. Uitgebreid Talentnetwerk: Duckflow biedt werkgevers toegang tot een uitgebreid netwerk van externe carrièremogelijkheden en vacatures. Hierdoor kunnen werkgevers snel en effectief nieuwe kansen identificeren voor hun ontslagen werknemers.
  2. Tijd- en Kostenbesparing: Het platform automatiseert en stroomlijnt het proces van externe herplaatsing, waardoor werkgevers tijd en middelen kunnen besparen die anders zouden worden besteed aan handmatige zoektochten en administratie.
  3. Matchmaking op Basis van Vaardigheden: Duckflow maakt gebruik van menselijk inzicht om de vaardigheden en ervaring van werknemers te matchen met externe vacatures. Dit vergroot de kans op een succesvolle herplaatsing.
  4. Juridische Naleving: Door Duckflow te gebruiken, kunnen werkgevers aantonen dat ze actief werken aan externe herplaatsing en voldoen aan hun wettelijke inspanningsverplichtingen.

Kortom, Duckflow biedt werkgevers de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om externe herplaatsing effectief te beheren. Dit gaat verder dan louter wettelijke naleving; het bevordert een positieve werkcultuur waarin werknemers zich gesteund voelen tijdens perioden van verandering. Door Duckflow in te zetten, kunnen werkgevers hun reputatie als zorgzame en betrokken werkgever versterken en tegelijkertijd de financiële en juridische risico’s minimaliseren die gepaard gaan met personeelsveranderingen.

Registreren

Over Duckflow

De naam Duckflow is geïnspireerd op de samenwerking van eenden. Die kunnen samen enorme afstanden afleggen. Ze vliegen in V-formatie en maken daardoor optimaal gebruik van elkaars energie. Deze V-formatie is diep verankerd in de visie van Duckflow: Care. Share. Work.

Meer over Duckflow

Wat zijn de kosten van Duckflow?

Duckflow Miles is de valuta van Duckflow. Binnen het platform worden handelingen afgerekend met Duckflow Miles.

Een werkgever met een betaald abonnement van EUR 164,00 ontvangt iedere maand 100 nieuwe Miles en kan daarnaast zijn Miles aanvullen door handelingen uit te voeren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld kandidaten aan te raden of Miles bij te kopen. Deze miles zijn nodig om nieuwe kandidaten uit te nodigen en voor het plaatsen van vacatures. Uiteraard kun je tussendoor je miles-saldo aanvullen mocht je te kort komen.

Wil je meer informatie over de kosten van duckflow? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Deze partijen zijn reeds
aangesloten

Sluit je aan bij DuckFlow

samen voor goed werkgeverschap!

REGISTREER JE NU!

Wat vind jij van
Duckflow?

Duckflow neemt je mening heel serieus. Daarom horen we graag wat jij goed vindt of juist liever anders ziet op onze community.

FEEDBACK