Wat levert
Duckflow je op?

Tijd en Geld

We weten allemaal dat een referentie een belangrijk onderdeel is binnen het recruitmentproces. Met Duckflow versnel je het sollicitatieproces dankzij aanbevelingen van (oud) werkgevers of collega’s van de kandidaat. Op een transparant en eerlijk platform waar je contact kunt opnemen met de referent.

 

Registreren

Over Duckflow

De naam Duckflow is geïnspireerd op de samenwerking van eenden. Die kunnen samen enorme afstanden afleggen. Ze vliegen in V-formatie en maken daardoor optimaal gebruik van elkaars energie. Deze V-formatie is diep verankerd in de visie van Duckflow: Care. Share. Work.

Meer over Duckflow

Wat zijn de kosten van Duckflow?

Duckflow Miles is de valuta van Duckflow. Binnen het platform worden handelingen afgerekend met Duckflow Miles.

Een werkgever met een betaald abonnement ontvangt iedere maand 100 nieuwe Miles en kan daarnaast zijn Miles aanvullen door handelingen uit te voeren zoals bijvoorbeeld personen uitnodigen of Miles bij te kopen. Deze miles zijn nodig om kandidaten uit te nodigen of de gegevens in te zien van een kandidaat en voor het plaatsen van vacatures. Uiteraard kun je tussendoor je miles-saldo aanvullen mocht je te kort komen.

Wil je meer informatie over de kosten van duckflow? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Deze partijen zijn reeds
aangesloten

Sluit je aan bij DuckFlow

Zoek je snel het juiste talent?

REGISTREER JE NU!

Wat vind jij van
Duckflow?

Duckflow neemt je mening heel serieus. Daarom horen we graag wat jij goed vindt of juist liever anders ziet op onze community.

FEEDBACK